تشخیص بیماری هوشمند نویان

آرتروگریپوزیس

خمیدگی مفاصل یا آرتروگریپوزیس (به انگلیسی: Arthrogryposis) به اختصار AMC ، یک بیماری ارثی نادر است که نوزاد دچار کنترکچرهای متعدد مفصلی، ضعف عضلات و فیبروز است. معمولاً این بیماری هر چهار اندام را تا حدودی درگیر می‌سازد و ضعف عضلانی و محدودیت حرکتی ایجاد می‌کند. شیوع آن یک در هر سه هزار تولد زنده است. آسان‌ترین طریقه برای تشخیص این مریضی جدا کردن و طبقه‌بندی یک مورد خاص آن به یکی از سه گروه دیل می‌باشد. اختلالاتی که عمدتآ اندام‌ها را دچار می‌سازد اختلالاتی که اندام‌ها را همراه با قسمتی از بدن درگیر می‌سازد اختلالاتی که اندام‌ها را همراه با دستگاه عصبی مرکزی درگیر می‌سازد

علائم آرتروگریپوزیس:

ضعف و آتروفی عضلانی

سفتی مفاصل به دلیل بافت اضافی

تفاوت در رنگ پوست اطراف مفاصل

متخصصانی که میتوانند به شما کمک کنند:

جراح استخوان و مفاصل

دکتر حسن براتی

دکتر حسن براتی

۰۹۱۰۸۷۶۷۶۱۳

تهران شریعتی بالاتر از میرداماد کوچه اهور پلاک ۴۰واحد ۲

دکتر محمد جواد فراهانی

دکتر محمد جواد فراهانی

۰۹۹۰۰۱۰۰۵۹۴

خیابان زند،جنب هتل پارس،ساختمان ظفر،طبقه دوم

دارو هایی که ممکن است در درمان شما موثر باشند:

هیدروکورتیزون:

هیدروکورتیزون Hydrocortisone دارویی است که پزشکان از آن برای درمان بیماری های پوستی استفاده می کنند. از جمله بیماری های پوستی که با این دارو بهبود پیدا می کنند اگزما، درماتیت، آلرژی، آکنه، خشکی پوست، ریزش مو، خارش پوست، افزایش تعریق، پرمویی، کبودی و قرمزی و اتروفی می باشد. این دارو در دسته دارو های کورتیکواستروئید قرار دارد که در درمان بیماری های التهابی پوستی نیز موثر هستند. هیدروکورتیزون در اصطلاح به نام کورتون نیز معروف می باشد. استفاده از این دارو برای افرادی که با مشکلات غدد فوق کلیه مواجه هستند توصیه و تجویز می شود چرا که اختلال در این غده باعث تولید غیر طبیعی کورتیزول می شود. نحوه عملکرد این دارو به این صورت می باشد که دارو از غشا سلول ها عبور می کند و در سیتوپلاسم سلول به گیرنده های خاص خود می چسبد که کمپلکس دارو-گیرنده نامیده می شود. این دارو با اتصال به برخی از ناحیه های DNA و تغییراتی که در رونویسی ایجاد می کند از تجمع سلول های التهابی جلوگیری می کند و تاثیرات ضد التهابی خود را شروع می کند. هیدروکورتیزون ها جز داروهایی هستند از دستگاه گوارش به خوبی جذب می شوند. بهترین جذب این دارو زمانی است که تزریق آن از طریق عضله صورت بگیرد.

عوارض جانبی هیدروکورتیزون: از عوارض شایع مصرف این دارو می توان به ورم پا اشاره کرد. افرادی که از این دارو استفاده می کنند برای اینکه دچار این عرضه نشوند باید پاهایشان را هنگام نشستن اندکی بالاتر از سطح زمین قرار دهند. از عوارض دیگر این دارو می توان به احساس تهوع، درد معده، خستگی، دل درد، ضعف عضلانی و سوء هاضمه اشاره کرد. مصرف این دارو بر روی رفتار شما تاثیر خواهد گذاشت بنابراین قبل از مصرف آن با پزشک خود مشورت کنید. یکی از عوارض شایع این دارو اختلال خواب می باشد بنابراین حتما با پزشکتان درباره ی زمان مصرف این دارو صجبت کنید تا دچار مشکل نشوید. عوارضی که این دارو برای خانم ها دارد برهم خوردن ریتم قاعدگی می باشد. مصرف هیدروکورتیزون از طریق احتباس مایعات بدن موجب افزایش وزن می شود اما باید هوشیار باشید که ناآگاهانه از این دارو برای افزایش وزن استفاده نکنید. مصرف این دارو در مواردی نادر باعث بروز برخی عوارض جانبی جدی مانند آمبولی اتروزما، ترومبوفلبیت، شوک، پارگی میوکارد، بزرگ شدن قلب، سنکوپ، التهاب عروق خونی و تاکی کاردی، افسردگی، کسالت، تشنج، مننژیت، سردرد، التهاب نورون، دیابت نهفته، توقف رشد، احتباس آب، افزایش قند خون، کاهش پتاسیم خون، اپی دورال، آلکالوز هیپوکالمیک، کاتابولیسم پروتئین، سوء هاضمه، سکسکه، زخم و التهاب مری، افزایش اشتها، نقص عملکرد مثانه و بیماری های گوارشی می شود. در صورتی که با هر یک از این عوارض رو به رو شدید سریعا به پزشک مراجعه کنید.

پردنیزون:

پردنیزون برای درمان مشکلات و بیماری‌های مختلفی مانند آرتروز، اختلالات خونی، مشکلات تنفسی، آلرژی‌های شدید، بیماری‌های پوستی، سرطان، مشکلات چشم و اختلالات سیستم ایمنی بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد. پردنیزون به دسته داروهای کورتیکو استروئید تعلق دارد.

عوارض جانبی پردنیزون: مصرف پردنیزون ممکن است منجر به عوارضی مانند تهوع، استفراغ، از دست دادن اشتها، سوزش دل، مشکلات خواب، افزایش تعرق و آکنه شود. اگر هر یک از این عوارض ادامه یافت یا بدتر شد به سرعت با پزشک خود تماس حاصل کنید.

توجه کنید که مصرف خودسرانه دارو ممکن است عواقب برگشت ناپذیری داشته باشد پس حتما قبل از مصرف هر گونه دارو با یک پزشک متخصص مشورت کنید.