تشخیص بیماری هوشمند نویان

آزارخواهی

مازوخیسم (خودآزاری) یک نوع بیماری روانی است که فرد مبتلا از عذاب و شکنجه نسبت به خود احساس رضایت می‌کند و از این طریق لذت جنسی کسب می‌کند. بر طبق تحقیقاتی که در این باره انجام شده است مازوخیسم جنسی به تجربیات تلخ دوران کودکی و نفرت و خشم سرکوب شده در آن دوران بر می‌گردد. این تمایل به طور کلی از دوران کودکی و بلوغ شروع می‌شوند. افراد مبتلا به مازوخیسم از تحقیر شدن، کتک خوردن، رنج و عذاب و به طور کلی هر رفتاری که باعث آزار آ‌ن‌ها می‌شود لذت می‌برند. این افراد عزت نفس کمی دارند. این بیماری درمان سخت و زمان بری دارد و درمان آن با مراجعه به روانشناس امکان پذیر است. در این مقاله به بررسی این اختلال روانی، علائم، علل، تشخیص و درمان آن می‌پردازیم.

علائم آزارخواهی:

تمایل به فعالیت‌های آزار خواهانه مانند کتک خوردن، ضرب و شتم و بسته شدن دست‌ها و پاها

لذت بردن از فحاشی و کلمات رکیک حین رابطه جنسی

لذت از تحقیر شدن حین رابطه

رابطه جنسی بدون ملایمت

عدم تمایل به معاشقه قبل از رابطه جنسی

متخصصانی که میتوانند به شما کمک کنند:

متخصص و کارشناس اختلال مازوخیسم

دارو هایی که ممکن است در درمان شما موثر باشند:

داروهای ضد افسردگی:

از قرص‌های مهم برای درمان افسردگی می‌توان فلوکستین (پروزاک)، فلووکسامین(لووکس)، پاروکستین و سرترالین (زولوفت) اشاره کرد. همچنین، داروهای ضد اضطراب شامل بنزودیازپین‌ها می‌شوند که از پر استفاده‌ترین آنها می‌توان به آلپرازولام (زاناکس)،دیازپام (والیوم)، بوسپیرون (بوسپار) و لورازپام (آتیوان) اشاره کرد.

توجه کنید که مصرف خودسرانه دارو ممکن است عواقب برگشت ناپذیری داشته باشد پس حتما قبل از مصرف هر گونه دارو با یک پزشک متخصص مشورت کنید.