تشخیص بیماری هوشمند نویان

اگزما

اگزما از بیماری‌های شایع پوستی است که باعث خشک شدن پوست، خارش و قرمزی آن می‌شود. این بیماری ممکن است به صورت بثورات جلدی بسیار خفیف که بسیار سریع از بین می‌رود یا زخم‌های شدید با دوره طولانی‌تر باشد. بثورات پوستی غالبا با خارش همراه هستند. از بین بردن خارش پوست از اهداف اصلی درمان این بیماری به شمار می‌آید. درماتیت پوستی از بیماری‌های شایع در نیوزلند است که از هر سه نفر، یک نفر آنها را درگیر می‌کند که بیشتر این افراد جوانان نیوزلندی هستند. همچنین ۱۵ درصد کودکان نیوزلندی نیز به اگزما، مبتلا می شوند.

علائم اگزما:

دانه دانه شدن پوست

قرمزی که بر اثر رگ‌های خونی پوست و جریان اضافی خون در پوست

پوسته پوسته شدن پوست حاوی بثورات

ضخیم و خشن شدن قسمت‌هایی از پوست

خارش پوست

متخصصانی که میتوانند به شما کمک کنند:

پوست و مو

دکتر مرکز پوست و لاغری پیرایه

دکتر مرکز پوست و لاغری پیرایه

۰۲۱۲۵۹۱۷۸۹۸

شریعتی، بالاتر از پل صدر، نبش کوچه داد، ساختمان الماس، طبقه ۶، واحد ۶۳

دکتر کلینیک تخصصی پوست و مو بهروز

دکتر کلینیک تخصصی پوست و مو بهروز

پاسداران - بوستان نهم - روبروی بیمارستان لبافی نژاد - پلاک ۱۱۸ - واحد ۱

دکتر کلینیک زیبایی و لیزر پارمین

دکتر کلینیک زیبایی و لیزر پارمین

۰۲۱۴۴۰۷۶۸۱۱

۰۲۱۴۴۰۰۳۹۷۰

بلوار فردوس شرق، بین خیابان ولیعصر و قبادی، پلاک ۶۸، طبقه ۴، واحد ۱۴

دارو هایی که ممکن است در درمان شما موثر باشند:

کورتیکواستروئیدها:

کورتیکواستروئیدها موثر ترین داروی ضد التهابی در دسترس میباشند ولی استفاده از آنها بمدت طولانی بعلت اینکه مصرف طولانیشان با عوارض شدیدی ، مثل استئو پوروز و کم شدن رشد محدود میشود. معذالک، کورتیکو استروئید ها برای درمان علایم سیستمیکی که به داروهای دیگر مقاومند، بسیار پر ارزش هستند، همینطور درمورد عوارض کشنده سیستمیک که نسبت به داروهای دیگر مقاوم باشند، و نیز بصورت دارو به عنوان "پل" ی که کنترل کننده بیماری باشد تا فرصت کافی برای رسیدن اثرات داروهای خط دوم باشد حائز همیت است دارد. کورتیکواستروئید موضعی( قطره چشمی) برای درمان ایریدوسیکلیت بکار برده میشود. در موارد شدیدتر تزریقperibulbar ( داخل کره چشم) یا تجویز سیستمیک آن ممکنست لازم شود.

عوارض جانبی کورتیکواستروئیدها: افزایش وزن افزایش اشتها نازک شدن استخوان آب مروارید گلوکوم نوسانات خلقی عصبی بودن کبودی تورم صورت آکنه افزایش موهای بدن بدتر شدن یا شروع دیابت بدتر شدن یا شروع فشار خون بالا مشکل در خوابیدن سرکوب رشد در کودکان

آنتی‌هیستامین:

بدن ما در واکنش به ورود پاتوژن‌های خارجی ماده‌ای به نام هیستامین آزاد می‌کند که یکی از وظایف آن پاک‌سازی بدن از پاتوژن‌های وارد شده است. این کار با ترشح پوستی انجام شده و در بعضی از موارد به عطسه، التهاب یا خارش هم منجر می‌شود. در موارد شدید واکنش سیستم ایمنی، پاسخ‌های غیرطبیعی با شدت بالا بروز کرده که فرد برای تسکین آن‌ها از ترکیب دارویی آنتی هیستامین استفاده می‌کند.

عوارض جانبی آنتی‌هیستامین: آسیب به کبد کیفیت خواب پایین فشار خون پایین سرگیجه خشکی دهان

آنتی‌بیوتیک‌ها:

به‌صورت کلی فراورده یا ماده‌ای است که از یک میکروارگانیسم تولید یا از آن گرفته می‌شود و میکروارگانیسم‌های دیگر را از میان می‌برد یا مانع رشد آن‌ها می‌شود. آنتی‌بیوتیک یک زیست‌کش است. اما در کاربرد معمول‌تر این تعریف شامل گونه‌های صناعی آنتی‌بیوتیک‌ها همچون سولفونامیدها و کینولون‌ها می‌شود. گونه‌های مختلف آنتی‌بیوتیک‌ها از لحاظ ویژگی‌های شیمیایی، فیزیکی، داروشناسی، دامنهٔ ضدمیکروبی و سازوکار کارکرد با هم متفاوت هستند.

داروهای ضد قارچ:

سه داروی اصلی ضد-قارچ وجود دارد: گریزئوفولوین (griseofulvin)، داروهای مختلف در گروه آزول (azole) (ایتراکونازول (itraconazole)، فلوکونازول (fluconazole)، آلباکونازول (albaconazole)، پوزاکونازول (posaconazole)، راووکونازول (ravuconazole))، و تربینافین (terbinafine).

توجه کنید که مصرف خودسرانه دارو ممکن است عواقب برگشت ناپذیری داشته باشد پس حتما قبل از مصرف هر گونه دارو با یک پزشک متخصص مشورت کنید.