آریتمی
توضیحات
بیماری های مرتبط
کاردیومیوپاتی
بیماری ماهیچه قلب (کاردیومیوپاتی) در نوع بیشپرورده (هیپرتروفیک)، کشندهترین نوع از بیماریهای ماهیچهای قلب است. در این حالت، تیغه میانبطنی به طرف چپ بیشپرورده شده و راه خروجی آئورت را مسدود میکند. این امر باعث کاهش توانایی قلب به پمپاژ خون بهطور مؤثر میشود.
نارسایی حاد کلیه
نارسایی حاد کلیوی در اثر تخریب بافت کلیهها پدید میآید و با فقدان سریع عملکرد کلیوی مشخص میشود. این بیماری منجر به ناهنجاریهای الکترولیتی و بر پایه اسید و احتباس فراوردههای زاید نیتروژنی از قبیل اوره و کراتینین میگردد.
نارسایی دریچه میترال
پیش از این عنوان کردیم که وظیفه دریچه قلب میترال این است که وقتی بطن چپ منقبض شد، کاملا بسته شود تا جریان خون وارد شده به بطن چپ از دهلیز چپ، بدون برگشت وارد آئورت شود. اما زمانیکه دریچه بهطور کامل بسته نشود، با نارسایی دریچه میترال قلب (Mitral Regurgitation) مواجه هستیم که در هربار انقباض بطن، مقداری از خون پس زده شده و وارد دهلیز چپ میشود. در این شرایط میزان خون ورودی به آئورت کاهش مییابد و بهتبع خون پمپاژشده به کل بدن هم کم میشود. نارسایی خفیف این دریچه چندان خطرناک و جدی نیست. اما نارسایی متوسط یا شدید دریچه باعث میشود بطن چپ بیشتر فعالیت کند. این اضافه فعالیت بر ماهیچههای قلب تأثیر سوء میگذارد و باعث ضعیفشدن عضله قلب میشود. یکی از اصلیترین علتهای ایجاد کنندهی تنگی در دریچهی میترال قلب، ابتلا به تب روماتیسمی است.