تغییرات رفتاری و خلقی
توضیحات
بیماری های مرتبط
آلزایمر
آلزایمر یک بیماری مزمن تخریب کننده سلول های عصبی می باشد. این بیماری مغزی، شروعی آرام دارد ولی پیش رونده می باشد. رایج ترین علامت اولیه آن فراموش کردن انفاقات تازه یا به سختی به یادآوردن آنهاست. با پیشرفت بیماری آلزایمر، علائمی مانند مشکلات تکلم، آگاه نبودن به زمان و مکان (بیار به سادگی گم میشود)، نداشتن انگیزه، نوسان احساسات، نداشتن توان مراقبت از خود و مشکلات رفتاری بروز می کند. با بدتر شدن بیماری الزایمر، فرد از خانواده و جامعه جدا میشوند. به تدریج عملکردهای مربوط به بدن از بین رفته، سرانجام منجر به مرگ میشود. با وجود اینکه سرعت پیشروی بیماری می تواند متفاوت باشد، عموما ۳ تا ۹ سال امید به زندگی بعد از تشخیص بیماری در نظر گرفته شده است.
هیپرپلازی قشر فوقکلیوی
هیپرپلازی قشر فوقکلیوی به وضعیتی اطلاق میشود که در آن غدد فوقکلیوی به طور غیر طبیعی بزرگ شده و تولید هورمونهای قشر فوقکلیوی افزایش مییابد. این بیماری میتواند به صورت ارثی یا ناشی از اختلالات هورمونی باشد.
اختلالات شیردهی
اختلالات شیردهی به مشکلاتی اطلاق میشود که بر توانایی مادر در تولید و ارائه شیر به نوزاد تأثیر میگذارند. این اختلالات میتوانند شامل کاهش تولید شیر، درد یا ناراحتی در حین شیردهی، و مشکلات مربوط به نحوه شیردهی باشند.
بی اشتهایی عصبی
بیاشتهایی عصبی یک اختلال روانی است که با کاهش شدید وزن و نگرانی مفرط در مورد وزن و شکل بدن همراه است. افراد مبتلا به بیاشتهایی عصبی معمولاً از غذا خوردن خودداری میکنند و ممکن است رفتارهایی برای کاهش وزن مانند ورزش شدید یا استفاده از ملینها را انجام دهند.