درد در قفسه سینه
توضیحات
بیماری های مرتبط
آتلکتازی
آتلکتازی یا شُشچسبیدگی فرواُفت شش، عبارت است از جمع شدن یک قسمت از ریه یا تمامی یک ریه. این وضعیت باعث عدم جذب اکسیژن به مقدار کافی از ریه میشود.
آریتمی قلب
هر قلب دو دهلیز در بالا و دو بطن در پایین دارد که وظیفه کنترل ضربانهای قلب بر عهده دهلیز راست است. گره سینوسی یا SA نوعی ضربان ساز طبیعی است که با ایجاد سیگنالهای الکتریکی، دستور هر ضربان را صادر میکند.
آزبستوز
آزبستوز عبارت است از التهاب ريهها به علت استنشاق ذرات آزبست. اين يك اختلال مزمن است اما مسري نيست. آزبستوز ممكن است منجر به سرطان ريه شود (خطر بروز با سيگار كشيدن بسيار بيشتر ميشود).
آسم
آسم وضعیتی است که در آن مجاری تنفسی شما باریک و متورم میشود و ممکن است حتی مخاط اضافی تولید کند. این وضعیت میتواند تنفس را دشوار کرده و باعث سرفه، صدای سوت (خس خس) هنگام تنفس و تنگی نفس شود. به طور معمول با هر نفس کشیدن، هوا از طریق بینی یا دهان به داخل گلو و مجاری هوایی شما وارد شده و در نهایت به ریهها میرسد. تعداد زیادی مجرای هوایی کوچک در ریههای شما وجود دارد که به انتقال اکسیژن از هوا به جریان خون کمک میکنند. علائم آسم زمانی اتفاق میافتد که پوشش مجاری تنفسی شما متورم شده و عضلات اطراف آنها سفت شوند. سپس مخاط راههای هوایی را پر میکند و میزان هوای قابل عبور را بیشتر کاهش میدهد. برای برخی از افراد بیماری آسم فقط یک مزاحمت جزئی است اما برای بعضی دیگر میتواند یک مشکل اساسی باشد که در فعالیتهای روزمره تداخل ایجاد کرده و ممکن است منجر به بروز حملات آسم تهدیدکننده زندگی شود. انواع مختلفی از آسم وجود دارد و عوامل مختلفی میتوانند باعث بروز آسم شوند یا حمله حاد ایجاد کنند. اگرچه این بیماری قابل درمان نیست اما علائم آن قابل کنترل است. ازآنجاییکه وضعیت بیمار غالباً با گذشت زمان تغییر میکند، مهم است که مدام تحت نظر پزشک متخصص ریه و دستگاه تنفسی باشد تا علائم و نشانهها ردیابی شوند و در صورت لزوم روند درمان تغییر کند. در واقع بهبودی نسبی بیمار به میزان توانایی او در مدیریت این بیماری بستگی دارد.
آشالازی
آشالازی اختلالی نادر است که عبور غذا و مایعات از لوله بلع به معده را دشوار میکند. این بیماری زمانی پیش می آید که اعصاب مری آسیب ببینند. در نتیجه، مری به مرور زمان فلج و گشاد میشود و توانایی فشار دادن غذا به داخل معده را از دست میدهد. هنوز درمان قطعی برای آشالازی وجود ندارد، ولی با برخی از روشها میتوان علائم را تسکین داد.