غش کردن
توضیحات
بیماری های مرتبط
آریتمی قلب
هر قلب دو دهلیز در بالا و دو بطن در پایین دارد که وظیفه کنترل ضربانهای قلب بر عهده دهلیز راست است. گره سینوسی یا SA نوعی ضربان ساز طبیعی است که با ایجاد سیگنالهای الکتریکی، دستور هر ضربان را صادر میکند.
بلوک قلبی
بلوک قلبی (به انگلیسی: Heart block ) یکی از انواع آریتمی قلبی (به معنی غیرطبیعی بودن ریتم قلب) است. ریتم طبیعی قلب از گره سینوسی آغاز شده و پس از انتقال به گره دهلیزی-بطنی در بطنها منتشر میشود. در نتیجه این نحو هدایت تحریک الکتریکی، ابتدا دهلیز و با فاصله کمی بطنها منقبض میشوند.
پدیده داون
پدیده داون یا Dawn phenomenon صبح زود (معمولاً بین ۲ تا ۸ بامداد) در افراد دیابتی باعث افزایش قند خون (گلوکز) میشود. پدیده داون ممکن است توسط آزادسازی هورمون رشد، کورتیزول، گلوکاگون یا اپینفرین به وجود بیاید. ترشح تمام این هورمونها در کبد میتواند باعث بالا رفتن سطح گلوکز خون شود.
حاملگی خارج رحمی
علت اصلی بارداری خارج از رحم رشد جنین در محلی غیر از رحم است. روند لقاح تخمک و اسپرم به این صورت است که تخمک پس از آزادسازی از تخمدان، به داخل لولههای فالوپ میرود. اسپرم نیز از مسیر واژن خود را به لولهها میرساند و در آنجا با تخمک لقاح مییابد. با آغاز رشد رویان، در مدت زمان کوتاهی سلول تخم به سمت رحم حرکت میکند و در آنجا به رشد خود تا زمان تولد ادامه میدهد. در برخی موارد، تخمک لقاحیافته به تخمدان برمیگردد و یا در همان لوله فالوپ یا بخش دیگری از حفره شکمی باقی میماند و به رشد خود ادامه میدهد. از آنجایی که سایر نقاط ذکر شده، فضای کافی برای بزرگ شدن جنین را ندارند؛ لذا بافت این نقاط پس از چند هفته متورم گشته و پاره میشود و همین امر، خونریزی داخلی و مرگ مادر را در پی خواهد داشت.
سندرم ولف پارکینسون وایت
سندرم وُلف-پارکینسون-وایت (به انگلیسی: Wolff-Parkinson-White syndrome ) که به اختصار سندرم دَبلیوپیدَبلیو (با نمایش اختصاری WPW) هم گفته میشود، گونهای نابهنجاری هدایت الکتریکی قلب است که در اثر آن برای هدایت امواج الکتریکی قلب، مسیری فرعی و غیرطبیعی بهوجود میآید.