نویان

افت سطح هوشیاری

توضیحات

بیماری های مرتبط

آترواسکلروز

آترواسکلروز به ضخیم شدن رسوبات در رگ‌ها گفته می‌شود که انسداد یا تنگی رگ‌ها یعنی تصلب شرایین را به‌ همراه دارد. سبک زندگی ناسالم، رژیم غذایی پرچرب، ورزش نکردن و چاقی از علل اصلی آترواسکلروز هستند.

آنافیلاکسی

آنافیلاکسی واکنش آلرژیک خطرناک و تهدید آمیزی است که عمدتا در پی واکنش به مواد غذایی، نیش حشرات، مصرف دارو و یا لاتکس ایجاد می­شود. در افرادی که به این قبیل مواد حساس هستند، سیستم ایمنی با آزاد کردن مواد شیمیایی نسبت به این آلرژن­ ها واکنش های شدیدی را نشان می­دهد که نتیجه آن بروز علائم آلرژی خواهد بود. این علائم عمدتا در یک ناحیه از بدن ظاهر می­شوند. با این حال، برخی افراد حساسیت بیشتری را نسبت به ماده آلرژن نشان خواهند داد. این واکنش می­تواند در آن واحد چند ناحیه از بدن را درگیر کند.

انسفالوپاتی اسفنجی شکل

انسفالوپاتی‌های اسفنجی شکل قابل انتقال دسته‌ای از انسفالوپاتی‌ها هستند که در آنها بافت مغز ابتدا به شکل حفره حفره (اسفنجی شکل) تحلیل می‌رود و سپس بیمار در اثر آن می‌میرد. انسفالوپاتی‌های اسفنجی شکل شامل: بیماری کروتزفلد جاکوب بیماری کورو جنون گاوی بیماری اسکرپی می‌باشد.

ایست قلبی

ایست قلبی یا ارست قلب (به انگلیسی: Cardiac arrest ) یا ایست قلبی تنفسی در پزشکی، به عنوان توقف گردش خون شناخته می‌شود. در این حالت عضلهٔ قلب هیچ‌گونه انقباضی نداشته و قلب هیچ خروجی و جریان خونی ندارد. ایست قلبی یکی از شرایطی‌ست که ممکن است برای یک پزشک در صدور گواهی فوت قانونی مورد استفاده قرار گیرد.

سندرم ولف پارکینسون وایت

سندرم وُلف-پارکینسون-وایت (به انگلیسی: Wolff-Parkinson-White syndrome ) که به اختصار سندرم دَبلیوپی‌دَبلیو (با نمایش اختصاری WPW) هم گفته می‌شود، گونه‌ای نابهنجاری هدایت الکتریکی قلب است که در اثر آن برای هدایت امواج الکتریکی قلب، مسیری فرعی و غیرطبیعی به‌وجود می‌آید.