پاروکستین
توضیحات
داروی پاروکستین داروی ضد افسردگی است که برای درمان افسردگی، حمله پانیک (هراس) یا وحشتزدگی، اختلال وسواس اجباری یا OCD، اختلالات اضطرابی و اختلال استرس پس از سانحه استفاده میشود. این دارو میتواند خلق و خو، خواب، اشتها و میزان انرژی شما را بهبود بخشد و به بهبود علاقهی شما به زندگی روزمره کمک کند. داروی پاروکستین ترس، اضطراب، افکار ناخواسته و تعداد حملات پانیک را کاهش دهد. همچنین داروی پاروکستین میتواند انجام کارهای مکرر و وسواس گونه مانند شستوشوی دستها، شمارش و بررسی کردن را، که باعث ایجاد اختلال در زندگی روزمره میشود، کاهش دهد. داروی پاروکستین برای درمان افسردگی، اختلال هراس، اختلال وسواس، اختلالات اضطرابی و اختلال استرس پس از سانحه استفاده میشود.
خطرات
مصرف خودسرانه دارو به شدت خطرناک است و ممکن است منجر به عواقب برگشت ناپذیری شود لطفا قبل از مصرف هرگونه دارو حتما با یک پزشک مشکل خود را مطرح نمایید
عوارض جانبی
عوارض جانبی مصرف داروی پاروکستین در صورتی که پزشک داروی پاروکستین را برای شما تجویز کرده است مطمئن باشید فوائد آن بیش از مضراتش بوده است. همچنین لازم است بدانید اکثر افرادی که داروی پاروکستین را مصرف کردهاند عوارض جدی این دارو را تجربه نکردهاند. عوارض جانبی رایج: تهوع خوابآلودگی سرگیجه مشکل در خواب از دست دادن اشتها ضعف خشک شدن دهان عرق کردن بیش از حد تاری دید و خمیازه کشیدن مداوم. عوارض جانبی جدی: در صورتی که عوارض جانبی خطرناکی مانند موارد زیر را تجربه کردید به سرعت به پزشک مراجعه کنید: لرزش بیقراری ناتوانی در حفظ تعادل بدن کاهش میل جنسی یا تغییر در توانایی جنسی کرخت شدن و بیحسی اعضای بدن مور مور شدن کبودی و خونریزی آسان تپش قلب سریع و نامنظم ضعف عضلانی اسپاسم عضلانی و تشنج. عوارض جانبی بسیار جدی: در صورت ابتلا به عوارض جانبی بسیار جدی مانند موارد زیر به سرعت از مرکز فوریتهای پزشکی کمک بگیرید: تیره شدن رنگ مدفوع استفراغی که مانند تفالهی قهوه به نظر میرسد درد تورم و قرمز شدن چشم گشاد شدن مردمک چشم و تغییرات بینایی مانند دیدن رنگینکمان در اطراف چراغ در شب. واکنش آلرژیک جدی: لازم است بدانید که واکنش آلرژیک جدی در مورد داروی پاروکستین نادر است. با این وجود اگر واکنش آلرژیک جدی ای مثل موارد زیر را تجربه کردید به سرعت از مرکز فوریتهای پزشکی کمک بگیرید. با توجه به اینکه لیست عوارض کامل نیست ممکن است با عارضه ای برخورد کنید که ذکر نشده باشد. در این موارد با پزشک یا دکتر داروساز مشورت کنید.