هپاتیت
توضیحات
هپاتیت (به انگلیسی: Hepatitis ) به معنی التهاب در پارانشیم کبد است و به دلایل مختلفی میتواند ایجاد شود که بعضی از آنها قابل سرایت هستند و برخی مسری نیستند. از عواملی که ایجاد هپاتیت میکنند میتوان به افراط در مصرف الکل، اثر برخی داروها، آلودگی به باکتری و همچنین ویروس اشاره نمود.
انتظار چه چیز هایی رو باید داشته باشیم؟
درمان هپاتیت بستگی به نوع آن و علت زمینهای دارد. درمان ممکن است شامل استفاده از داروهای ضدویروسی، تغییرات در سبک زندگی (مانند کاهش مصرف الکل و بهبود رژیم غذایی)، و در برخی موارد جراحی یا پیوند کبد باشد. درمان زودهنگام و مناسب برای جلوگیری از پیشرفت بیماری و عوارض جدی آن اهمیت دارد.
روند پیشرفت طبیعی بیماری
پیشرفت هپاتیت به نوع آن و علت زمینهای بستگی دارد. هپاتیت ویروسی میتواند به صورت حاد با علائم شدید یا به صورت مزمن با علائم طولانیمدت پیشرفت کند. هپاتیت مزمن، اگر درمان نشود، میتواند به مشکلات جدیتری مانند سیروز کبدی، نارسایی کبد و حتی سرطان کبد منجر شود.
مشکلاتی که میتواند ایجاد کند
التهاب و آسیب به بافت کبد: التهاب کبد میتواند منجر به آسیب به سلولهای کبدی و اختلال در عملکرد طبیعی کبد شود. سیروز کبدی: التهاب مزمن و آسیب طولانیمدت به کبد میتواند به سیروز و زخمهای کبدی منجر شود که باعث اختلال شدید در عملکرد کبد میشود. نارسایی کبد: در مراحل پیشرفته، کبد نمیتواند به درستی عمل کند و منجر به تجمع سموم در بدن و اختلالات متعدد میشود. افزایش خطر سرطان کبد: هپاتیت مزمن، به ویژه هپاتیت B و C، میتواند خطر ابتلا به سرطان کبد را افزایش دهد.
دارو ها
پزشکان
دکتر حامد زمانی
فوق تخصص گوارش و کبد
دکتر محمدرضا سیدمجیدی
فوق تخصص گوارش و کبد
دکتر علی فهیمی
فوق تخصص گوارش و کبد
دکتر ناصر علیزاده حقیقی
فوق تخصص گوارش و کبد
دکتر سیده نازنین منصوری
فوق تخصص گوارش و کبد
دکتر زهرا عباسی
متخصص بیماری های داخلی
دکتر سعید حسینی
متخصص بیماری های داخلی
دکتر محمود پدرام
متخصص بیماری های داخلی
دکتر محمد درویشی
متخصص عفونی